Ние ще сглобим вашите идеи

Ще получите професионална и индивидуална услуга.

Сглобяване по поръчка, по заявка от клиента.

Фирма ЕЛЕКТРОУСЛУГИ ВАРНА ЕООД предоставя услуга – сглобяване на някои продукти, които е по добре да са сглобени по-отделно от колкото да ги купите готови, особено ако мислите да включвате по мощни електроуреди или просто Ви трябва нещо различно което го няма в магазина готово.

Например разклонител с 2, 3 или 4 гнезда но кабела да е 3х2,5 а не както е масово 3х1,5mm2

Трифазни щепсели и контакти за промишлено използване. В повечето случай не се продават готови.

Предварително сглобяване на електрически табла, така че на обекта само да се захване (монтира) на стената или пода и да се свържат кабелите на клемореда.

Таблата за автоматично управление, контролно измервателни уреди или /и смарт контрол в повечето случай е най-добре първо да се сглобят и на обекта да се свържат с определените проводници.

Временни табла наричани още “времянка” които се използват по време на грубия строеж и до монтиране на таблата в жилището, сградата.

Сглобяване на различни осветителни тела или направа по поръчка. Например плоскост или фигура която искате да осветите, по не стандартен начин с фасунги или LED лента.

Със сглобяването на продуктите нашата патентована марка ЕЛЕКТРОУСЛУГИ ВАРНА ще застане зад тях, като даде гаранция за извършената услуга.

Използваните материали за сглобяването, са известни марки доказали се с качество през годините.