История – ЕЛЕКТРОУСЛУГИ ВАРНА

Научете за нас и преценете дали сме достойни за вас!

За нас!

За нас

Всичко започва през 2009 година!

През 2011 година, решихме да създадем Интернет страница, но тогава болшинството не беше свикнало да използва Интернет и страницата беше почти незабележима.
Трябваше да разчитаме на реклами, по вестници и брошури, разпространявани от нас.

През 2014 година, решихме да създадем уеб сайт, като 90% от съдържанието да е за физически лица, който стартирахме през 2015 година.
През 2017 година, отново закупихме високо специализирани уреди за измерване и проследяване на електрическите инсталации и намирането на повреди в тях.
2019 година продължихме в инвестирането на високо технологични измервателни уреди, като сме решени да продължаваме и в бъдеще за да сме в крак с новите технологии, при което бързото и възможното установяване на дадена повреда е приоритет за нас.

2021 година създадохме SMS система с която да известяваме и информираме, нашите бъдещи и настоящи клиенти с което считаме, че по този начин получават надеждна и сигурна информация.

Целта ни със създаденият уеб сайт, беше и до момента е:
– да може всеки да разбере услугите които предлагаме.
– възможно най много функции, които да Ви помагат в търсенето на информация в сайта.
– да бъдем прозрачни и открити пред Вас.
– да създадем пълното Ви доверие, че можем да Ви помогнем с нашият натрупан опит, през изминалите години!

И за да ни откривате още по лесно, създадохме абревиатурата ЕУВ с което съкращението е Електро Услуги Варна

Обновена страница: 21.07.2023

ОТЗИВИ И МНЕНИЯ

ЕЛЕКТРОУСЛУГИ ВАРНА ЕООД IconЕЛЕКТРОУСЛУГИ ВАРНА ЕООД

Пазар Панелчето, Офис 23, Варна

4,8 125 reviews

 • Avatar Dragomir Boiadzhiev ★★★★★ през последната седмица
  Бързо реагираха на обаждането ми. Техникът дойде оборудван с набор инструменти и стълба. Проблемът с инсталацията ми беше бързо открит и отстранен. И всичко това … прочети повече в неделя. Благодарности.
 • Avatar Damyan Yalamov ★★★★★ преди 2 месеца
  Изключително бързо отреагираха, след като им се обадих, а благодарение на Енергото, които са разменили фаза и нула, биеше ток в целия апартамент! Силно препоръчвам! … прочети повече
 • Avatar Snezha Sabeva ★★★★★ преди 2 години
  Използваме Електроуслуги Варна ЕООД за последните 5 години. Качеството на тяхното изпълнение, акуратност и професионализъм са от Европейско качество. Не се колебаем … прочети повече да препоръчаме тази компания на всеки, който се нуждае от лицензирани професионални електро- услуги. За да е пълен наборът от услуги, предлагани от компанията, те също така и подкрепят ежедневните електро-проблеми с абонаментна целогодишна поддръжка и ремонт.
  Благодарим на Димитър Станчев и екипа му. Ще ги очакваме през следващия строителен сезон, за да продължим изпълнението на нашите преустройствени проекти във фамилното ни жилище.
 • Avatar Danail Nikolov ★★★★★ преди 7 месеца
  Препоръчвам! След неочакван проблем с бушоните вкъщи потърсих тяхната помощ и се отзоваха изключително бързо. Работят професионално, с качествени материали и добро … прочети повече отношение към клиента.
 • Avatar Daniel Hristov ★★★★★ преди 6 месеца
  Фирмата работи много професионално и качествено. Изключително лесно се комуникира. От малкото, които са заинтересовани и запознати с новите и модерни технологии … прочети повече в сферата. Препоръчвам.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ НАПИШЕТЕ ОТЗИВ