Автоматични смарт управления на електроуреди – Смарт контрол

Умен дом или Компютърно автоматично управление на електроуреди е вече лесно изпълнимо.

Електроуслуги Варна автоматизира град Варна

Имаме пълната възможност да направим вашата къща или апартамент, управлявани от смарт телефон или компютър, както вече се казва да изградим Умен Дом.

Осветление, контакти, бойлери и всички други електроуреди, може да ги изключвате или включвате през мобилния си телефон или компютър чрез смарт устройства. Независимо в кой край на света сте.
Достатъчно е да сте свързани с Интернет.

Имали такси или абонамент?

В зависимост какво желаете е възможно да има поддръжка от наша страна, но това ще можем да Ви кажем когато направим проекта за вашия дом.

Предимно правим инсталиране на смарт устройства във гр.Варна но имаме възможност и извън града, само трябва да се свържете с нас!

Как се процедира?

Ние ще се погрижим за монтажа и инсталирането на смарт модулите (устройствата) или централата и всички нужни настройки които трябва да се направят еднократно.

Ще Ви направим компютърна демонстрация и ще Ви покажем на реален смарт телефон, как работи всичко. Както и как ще функционира смарт системата за контрол през интернет, или вътрешната мрежа.

За да започнем работа, ще е необходимо да направим проект. Проектът е предназначен за вашето място, което ще бъде контролирано от компютър и смарт телефон.

Трябва ли да се кърти за да стане смарт къща?

В зависимост какво желаете ще е нужно да се направи ел услуга във вашата електрическа инсталация, но не е задължително да се кърти по стени или тавани.

Има смарт решения, които не е нужно да се променя нищо в съществуващата ел инсталация. Но има и решения, които не може без да се промени инсталацията, поради сложността в функционалността с която може да се сблъскаме.

Друг проблем в съществуващите ел инсталации, може да възникне с по сложните изисквания е интериора.

Когато Ви посети Електротехника, ще ви разясни всички варианти за Вас спрямо вашите желания.

Марки за смарт модулите или централата.

Има различни марки които се предлагат на пазара, някои съответно от по скъпия вариант могат да правят почти всички неща които са нужни, само трябва да се настроят правилно.

При по специфичните задания има и абонаментни такси от производителя.

При евтините варианти, някои задания не могат да се изпълнят и трябва да се закупи друга марка но за съжаление производителите не се свързват взаимно и съответно е нужно да се търси софтуерно решение, което да свържи двете марки и да заработят в синхрон.

Една от марките които са среден клас е sonoff

Смарт решения

Препоръчваме коректен онлайн магазин S-Deal.eu ако искате вие да закупите смарт устройствата.

  • Освен домашни автоматични процеси, вече е напълно възможно да се автоматизира всичко което е нужно.

За повече информация, свържете се с нас!

Можете също да прочетете повече в нашият Блог – Домашна автоматизация

Умен дом на електроуреди- Инсталиране на смарт устройства